WTCR: Biocombustibles per al 2021

La Copa del Món de Turismes (WTCR) introduirà biocombustibles el 2021. P1 Racing Fuels ha estat designat com a proveïdor oficial (pel Consell Mundial de la FIA), arribant a un acord de dos anys amb la competició. Aquest any, la companyia presenta un combustible amb un 15% de renovables.

Per al president de la FIA Touring Car Commission, Alan Gow:

«Designar els combustibles P1 Racing com a proveïdor oficial del WTCR és un pas important cap a l’ús de combustible 100% sostenible en aquesta sèrie».

Els components de combustibles no fòssils que s’utilitzaran aquesta temporada són derivats del bioetanol, amb P1 Racing Combustibles que afirma que el seu objectiu és produir combustible de carreres 100% lliure de fòssils en el futur.

Per al CEO de P1 Racing Fuels, Martin Poplike, “creiem en un futur de carreres sense combustibles fòssils. Estem encantats de treballar amb WTCR i fer aquest important pas cap a un futur més sostenible en l’esport ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments