RESISTÈNCIA – 24H de DAYTONA 2021: Resultats després de 12h de cursa

Després que els homes de Wayne Taylor Racing Acura ARX-05 Dpi #10 de Ricky Taylor, Filipe Albuquerque, Alexander Rossi i Helio Castroneves perdessin una mica de temps a la cinquena hora a causa d’un problema amb el pneumàtic posterior dret, han liderat la cursa al final de l’11a hora, ara per 3.218 per davant del Cadillac DPi #48 d’Ally Cadillac Racing Jimmie Johnson de Kamui Kobayashi, Simon Pagenaud i Mike Rockenfeller.

Cadillac Dpi #1 de Chip Ganassi Racing de Renger van der Zande, Kevin Magnussen i Scott Dixon va una mica més enrere a les 12.146, seguit del Cadillac DPi #31 de Whelen Engineering Racing amb Felipe Nasr, Mike Conway, Pipo Derani i Chase Elliott a 23.370.

L’Acura DPi #60 de Meyer Shank Racing amb Curb-Agajanian de Dane Cameron, Olivier Pla, Juan Pablo Montoya i AJ Allmendinger és a 43.099, el Mazda DPi d’Oliver #55 de Oliver’s Mazda Motorsports Jarvis, Harry Tincknell i Jonathan Bomarito ha pogut tornar a pista després d’haver tingut problemes..

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments