RESISTÈNCIA – 24H de DAYTONA 2021: ACURA guanya en un final d’infart

Acura guanya les 24 hores de Daytona, ronda inaugural del Campionat de l’IMSA. Acompanyat d’Alexander Rossi, Hélio Castroneves i Ricky Taylor, va acabar al capdavant dels comandaments de l’Acura #10 de Wayne Taylor Racing.

A l’etapa final de la cursa, Chip Ganassi Racing semblava estar en bon camí cap a la victòria. Renger van der Zande, amb el Cadillac #01, es va apropar a Albuquerque, qui comandava la prova. Tot i això, a menys de deu minuts l’holandès patia una punxada al pneumàtic posterior dret.

A partir de llavors, Albuquerque tenia un camí obert per al triomf final i no ho va desaprofitar. Va creaur la línea de meta 4.704 per davant de Kamui Kobayashi. El japonès van compartir el Cadillac #48 d’Ally Cadillac Racing amb Jimmie Johnson, Mike Rockenfeller i Simon Pagenaud. El podi el van completar el Mazda #55 de Harry Tincknell, Jonathan Bomarito i Oliver Jarvis.

Després va seguir l’Acura #60 de Meyer Shank Racing amb AJ Allmendinger, Dane Cameron, Juan Pablo Montoya i Olivier Pla. Després de la punxada, Van der Zande va salvar el cinquè lloc al Cadillac que compartia amb el novell Kevin Magnussen i Scott Dixon.

La lluita entre els LMP2 va ser guanyada per Oreca #18 amb Dwight Merriman, Kyle Tilley, Paul-Loup Chatin i Ryan Dalziel. El quartet va superar l’Oreca # 8 de Gabriel Aubry, John Farano, Matthieu Vaxivière i Timothé Buret, els representants de Tower Motorsport. A LMP3, la part final de les 24 hores de Daytona va estar dominada per Riley Motorsports i Spencer Pigot.

IMSA

Pel que fa al GTLM, Corvette Racing va guanyar el número 3. Jordan Taylor i Nicky Catsburg van haver de fer gran part de la carrera junts, després que Antonio García rebés una prova positiva per al Covid-19. Tot i així, van vèncer a l’altre Corvette, el número 4 d’Alexander Sims, Nick Tandy i Tommy Milner per només 3.519.

Finalment, a GT Daytona hi va haver una baralla fins al final entre els Mercedes. Winward Racing # 57 va guanyar amb Indy Dontje, Maro Engel, Philip Ellis i Russell Ward. Van avançar 16.329 segons el número 75 de Sun Energy 1 liderat per Kenny Habul, Luca Stolz, Mikaël Grenier i Raffaele Marciello.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments