TURISMES: Neix el TCR Espanya

La Federació Espanyola d’Automòbils (RFEDA) i el promotor de la TCR, la WSC, van arribar a un acord perquè TCR Espanya fos una sèrie autònoma el 2021. Aquest campionat constarà de cinc proves, i cada ronda tindrà tres curses de 20 minuts més una volta.

TCR Espanya va ser una sèrie que va arribar el 2016 i el 2020 ja era una categoria del Campionat d’Espanya de resistència. Ara, compartirà graella amb el Campionat d’Espanya de Turismes. Per al president de RFEDA, Manuel Aviñó, la sensació és d’optimisme:

“Em sento optimista amb l’arribada d’aquest campionat, que tindrà entitat i rellevància pròpies. Estem molt honrats d’haver arribat a un acord amb el WSC ”.

La temporada està a punt per començar a Jarama, on l’any passat va tenir lloc la final del TCR Europe. Després de Jarama, el circuit de Navarra, Motorland Aragó, València i Barcelona acollirà aquest campionat.

Calendari de TCR Espanya el 2021

  • 10/11 d’abril, Circuit del Jarama
  • 29/30 de maig, Circuit de Navarra Los Arcos
  • 31 de juliol / 1 d’agost, Motorland Aragón
  • 18/19 de setembre, Circuit Ricardo Tormo, València
  • 13/14 de novembre, Circuit de Barcelona-Catalunya

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments