DTM: Red Bull fa oficial la seva presència al campionat 2021 amb un Ferrari d’AF Corse

Els colors de Red Bull (oficial) en un Ferrari per al DTM. Sí, ho estàs llegint bé. En aquesta era dels GT3 que començarà la propera temporada, la marca de begudes energètiques s’ha associat amb AF Corse i inscriu els seus pilots Alexander Albon i Liam Lawson, així com Nick Cassidy.

Per Lawson serà una temporada completa al cotxe amb els colors de la marca de begudes energètiques. Albon i Cassidy s’alternaran en l’altre Ferrari 488 GT3 Evo 2020 segons disponibilitat, amb els colors de la línia de moda AlphaTauri.

Tot i la participació de Red Bull, AF Corse continua operant per si sola, liderada pel líder i propietari de l’equip Amato Ferrari, que va dir en un comunicat:

«Aquest repte va començar gràcies a Gerhard Berger [director de l’entitat promotora del DTM], la idea és seva . En poc temps vam arribar a aquest acord per treballar amb Red Bull amb molta il·lusió. Només tenim una ambició: guanyar. Tenint en compte les marques implicades, hi ha tots els requisits per aspirar a l’èxit ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments