Stellantis comença a dibuixar el seu futur

El nou grup automobilístic Stellantis, liderat per Carlos Tavares, ja ha començat a preparar el futur de les marques que formen part dels dos grups que s’han fusionat (PSA i FCA). Després de revelar que Lancia ara es considera una marca Premium, ara ens han arribat els rumors de mans de Quattroroute que Fiat tornaria al segment B.

Segons la mateixa font, la marca italiana prepara un crossover que atraurà la mateixa plataforma utilitzat el 2008. Quattroroute també indica que s’hauria de llançar a la segona meitat del 2022.

El mateix any, s’espera que Fiat llanci una versió de cinc portes del 500, un model mai vist fins ara. De moment sabem que es fabricarà a Mirafiori, Itàlia, és a dir, al costat del model que sorgirà basat en el prototip Centoventi, un cotxe que ocuparà el segment de serveis públics de la marca italiana.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments