MINI deix d’utilitzar la pell als seus cotxes perquè ja no és sostenible

En un moment en què Mini es prepara per a la propera generació de vehicles, es comencen a esbossar els primers plans de futur. Una de les mesures acabarà amb l’ús de revestiment de pell a l’interior i qui diu que és Oliver Heilmer, líder en disseny de Mini. “Ja no necessitem pell en el futur, perquè no creiem que sigui sostenible”, va afirmar Heilmer en declaracions citades per Autocar.

Estem totalment convençuts que tindrem productes moderns i de gran valor sense pell”, va afegir. Així, el futur rau en l’ús de materials reciclats a Mini i, en aquest moment, Heilmer diu que el teixit dels seients prové completament de materials recuperats i que el subratllat és d’un 70% d’elements reciclats.

Aquestes declaracions estan en línia amb el que va dir Bernd Körber al desembre, que va prometre per al 2023 “el pas més gran dels últims 20 anys” a Mini. També ha revelat que tindrem un futur de Mini amb l’electrificació inevitable, però amb el manteniment de l’ADN històric.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments