Recuperació de Volvo en el primer mes de 2021

Volvo va anunciar els seus resultats de vendes a tot el món al gener, on va registrar un creixement del 30,2% en comparació amb el mateix període del 2019. Tot i que encara estem veient restriccions causades per la pandèmia, la marca sueca va presentar el millor resultat de la història en el mes del any a Europa, la Xina i els Estats Units.

Aquests valors són encara més impressionants quan ens adonem que a la Xina i als Estats Units, els dos mercats individuals més grans de Volvo, el creixement va ser del 91,3% i el 32,4%, respectivament, en sòl europeu, la tendència de creixement continua, però molt més moderada amb 9% en comparació amb l’any anterior.

Pel que fa als models, els més buscats són els tres SUV de la gamma, XC40, XC60 i XC90, models que representen el 71% de les vendes totals. D’altra banda, les versions electrificades amb recàrrega van duplicar la seva importància en relació amb el gener del 2020, seguint la tendència de creixement d’aquest tipus de motors a tot el món.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments