FÓRMULA 1: Hamilton i Mercedes firmen per només un any més

Lewis Hamilton i Mercedes finalment han rubricat un nou acord, però només per un any, amb opció d’un altre. Aquest nou contracte també preveu una sèrie de clàusules, entre elles, la creació d’una fundació benèfica, que Mercedes diu que “tindrà la missió de donar suport a una major diversitat i inclusió en totes les seves formes, en el motoresport”.

Algunes declaracions:

«Estic emocionat de competir en la meva novena temporada amb els meus companys d’equip de Mercedes», va dir Hamilton: «El nostre equip ha aconseguit coses increïbles junts, fins ara, i estem desitjant continuar per construir el nostre èxit, tot esforçant-nos contínuament per millorar, tant dins com fora de la pista. També estic decidit a continuar el viatge que vam començar, a fer que el motor sigui més divers per a les generacions futures i estic agraït que Mercedes hagi estat extremadament receptiva a la meva crida per abordar aquests problemes. Estic orgullós de dir que aquest any encara estem avançant en aquest esforç, ja que estem llançant una fundació dedicada a la diversitat i la inclusió en l’esport. M’inspira tot el que podem construir junts i no puc esperar a tornar a la pista al març ”, va dir Lewis Hamilton

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments