WRC: Oliver Solberg satisfet, agraït i molt content del seu test amb el Hyundai i20 WRC

Oliver Solberg ja ha provat el Hyundai I20 WRC i s’ha mostrat molt satisfet amb les primeres sensacions. El jove pilot fins i tot es va sorprendre i esperava un repte més dur en la seva adaptació:

“Crec que el cotxe és una mica més senzill (una mica més fàcil de conduir) del que pensava que seria. El que em va sorprendre va ser l’adherència a les corbes d’alta velocitat. L’aerodinàmica és increïble. Això combinat amb la feina que fa el diferencial: aquest cotxe és simplement increïble. Hem treballar en la configuració de la suspensió i el diferencial i hem trobat algunes coses bones”.

“Hauria estat bo tenir algunes corbes de velocitat més altes a la carretera de proves, només per saber què és possible fer a tota velocitat. Vull entendre més d’aquest fantàstic cotxe. Vull provar algunes corbes de sisena velocitat. Vull divertir-me. I vull continuar somrient. Va ser un veritable honor tenir l’Andrea al cotxe amb mi durant algunes proves a la foscor al final del dia. Va ser fantàstic i una manera fantàstica d’acabar un dia increïble. He de donar moltes gràcies a Andrea – i a tothom a Hyundai Motorsport – per fabricar aquest cotxe i per fer realitat aquest somni per a mi ”.

A més de conduir, va ser fantàstic parlar amb enginyers i mecànics i amb tots els membres de l’equip: són un grup de gent molt agradable“, va afegir. “Estan tan motivats i tan genials”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments