FÓRMULA 1: Congelació de motors a partir de 2022 i curses a l’esprint aquesta mateixa temporada

Els equips han aprovat la congelació de motors a la reunió d’aquest dijous.
L’acord en congelació motors a partir de 2022 permetrà a Red Bull i Alpha Tauri seguir utilitzant motor Honda. Sense mesures per equilibrar prestacions.

La congelació va ser demanada per Red Bull per seguir competint amb els motors Honda. Després que el fabricant japonès anunciés la seva sortida, l’única solució per a l’equip austríac era comprar la propietat intel·lectual de la unitat motriu i conservar-la fins que arribés la nova normativa del motor. Inicialment hi havia veus discrepants, però aquesta era l’única manera perquè Red Bull i Alpha Tauri continuessin en competició i avui s’ha aprovat.

La possibilitat de curses a l’esprint també podria avançar-se aquest any. Tot i que els plans no tenien llum verda formal a les regles, els equips estan oberts a la idea i han demanat més temps per analitzar els detalls. Els equips de F1 també han discutit amb la FIA i la F1 la idea d’un límit salarial que s’aplicaria durant els propers anys, però no s’ha pres cap decisió final sobre què fer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments