Les xifres del SEAT per la seva versió de gas natural per al nou Leon

Seat va anunciar l’inici de la producció del nou Leon TGI. Les sigles TGI significa que el vehicle funciona amb gas natural liquat. Per a això, està equipat amb el motor de quatre cilindres d’1,5 litres que proporciona 130 cavalls i 200 Nm de parell. Al ser gas natural, rep tres dipòsits de GNC amb una capacitat total de 17,3 kg. Això permet un abast de 440 km sense fer servir ni una gota de gasolina.

Quant al consum, Seat anuncia que només es necessiten entre 3,9 kg i 4,3 kg de gas natural cada 100 km, mentre que les emissions de CO2 es troben entre 107 i 118 g / km. Aquesta solució es proposa en els equips Style i FR. Tot i això, exclusivament per a aquesta variant TGI, la marca catalana inclou el Seat Digital Cockpit en el seu equipament estàndard. Amb la producció feta a Martorell, en les properes setmanes començarà a arribar a alguns mercats europeus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments