Skoda Scala S, la versió Sport que sempre havia volgut per ABT

Obra d’ABT Sportsline, preparador alemany, conegut per les modificacions dels vehicles del Grup Volkswagen. No obstant això, aquesta vegada ha estat la mateixa Skoda qui ha demanat «ajuda» a ABT per crear una variant especial de Scala, l’Edició S. Limitada a 500 unitats, aquesta versió esportiva del model txec es basa en l’equip «Monte Carlo». A més, ABT ha introduït nous detalls a la part davantera i posterior, així com rodes especials de 18 polzades.

No obstant això, els canvis principals es produeixen a nivell mecànic. Començant pel motor, el quatre cilindres TSI d’1,5 litres, rep un xip ABT que li permet passar de 150 a 190 cavalls de potència, mentre que el parell puja a 290 Nm (més 40 Nm). A això, el preparador va afegir una nova suspensió més esportiva que redueix l’alçada al terra en 15 mil·límetres. Finalment, no sabem si aquesta modificació arribarà als mercats europeus, però sabem que, segons Autobild.de, estarà disponible als concessionaris alemanys el febrer de 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments