Subaru i Toyota podrien col·laborar en un nou cotxe d’altes prestacions

Subaru i Toyota col·laboren ja en la creació de Toyota GT86 i Subaru BRZ. Tanmateix, els rumors del Japó apunten a una nova associació destinada a crear un cotxe complet hot hatch. Segons Best Car, les dues marques estan desenvolupant noves «màquines» que es presentaran ja el 2022. La mateixa font també avança per a un tipus de carrosseria similar a l’actual Impreza.

Ara, atès que Toyota s’ha compromès a desenvolupar un Toyota GR Corolla, no seria d’estranyar que la marca japonesa aprofités la col·laboració amb Subaru per desenvolupar conjuntament no un, sinó dos cotxes. De fet, Toyota ha demostrat que no té problemes per desenvolupar cotxes amb altres marques, com el Supra / Z4 amb BMW. En qualsevol cas, no són res més que rumors i cap de les marques no ha comentat el cas, almenys de moment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments