TOYOTA brutalitza el Camry sota les sigles Gazoo Racing

Toyota va tornar a recórrer a la divisió Gazoo Racing per crear un kit esportiu per a un dels seus models. Aquesta vegada, el Toyota Camry té un aspecte més esportiu, però ara per ara només disponible al Japó. Aquest kit afegeix nous para-xocs i faldons que garanteixen un caràcter més agressiu, a més de quatre sortides d’escapament d’acer inoxidable i rodes de 19 polzades negres. A la secció posterior trobem una petita ala.

Tot i que les modificacions són majoritàriament estètiques, destaquem la inclusió de noves suspensions posteriors “GR Performance Damper” que redueixen el soroll i milloren la dinàmica en els revolts, segons la marca. Tot i això, Toyota no descarta la possibilitat de crear una variant GR per al Camry en el futur.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments