Volkswagen i Microsoft estrenyen llaços per la conducció autònoma

Junts des del 2018, Volkswagen i Microsoft treballen per millorar conjuntament les tecnologies presents als vehicles. Tot i això, sembla que ampliaran els termes de l’associació per accelerar el desenvolupament de la conducció autònoma. Segons el comunicat, la divisió Volkswagen, l’organització Car.Software, crearà una plataforma en el núvol amb l’ajut de Microsoft per simplificar el procés de desenvolupament, gràcies a la possibilitat de realitzar actualitzacions “over the air” als vehicles, tal com ho fa, per exemple, exemple, Tesla.

“A mesura que transformem el Grup Volkswagen en un proveïdor de mobilitat digital, intentem augmentar contínuament l’eficiència del desenvolupament de programari. Estem construint una plataforma de conducció autònoma amb Microsoft per simplificar la feina dels nostres enginyers. Combinant la nostra experiència en el desenvolupament de solucions de conducció connectada amb el coneixement de programari i enginyeria en núvol de Microsoft, accelerem el lliurament de serveis de mobilitat segurs i còmodes ”, diu Dirk Hilgenberg, CEO de Car.Software Organization.

“Aquesta és la propera evolució del nostre treball fonamental amb el grup Volkswagen per millorar la transformació amb un proveïdor de mobilitat basat en programari. La potència, les dades i els recursos d’IA de Microsoft Azure permetran a Volkswagen oferir solucions de conducció autònoma segures i fiables als clients més ràpidament”, va dir Guthrie.

Scott Guthrie, vicepresident executiu de Cloud + AI de Microsoft

Amb aquesta expansió de l’associació, una de les grans novetats és la possibilitat d’afegir, per exemple, ajudants de conducció a un vehicle que no els té a la fàbrica, mitjançant actualitzacions “per antena”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments