La bombolla dels clàssics continua creixen amb el Ferrari 330 GT Coupé de Pininfarina

Les subhastes de Silverstone del 27 de març presentaran diverses “Estrelles de quatre rodes”. Ara s’afegeix un Ferrari 330 GT Coupé de Pininfarina del 1968. Aquesta unitat no és qualsevol, ja que l’anunci diu que va rebre el certificat Ferrari “Classiche Certification”, fet que sens dubte augmentarà la demanda (el preu) d’aquesta unitat .

El Ferrari 330 GT Coupé de Pininfarina ha sofert una llarga i costosa obra de restauració i el nou propietari trobarà un “Rosso Corsa” exterior vermell amb un “Nero” interior. Sota el capó, queda un V12 de 4,0 litres amb més de 300 cavalls de potència.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments