FÓRMULA 1: Mercedes amb alguns problemes en les unitats motrius

Mercedes ha estat el referent en els darrers anys, tant pel que fa al rendiment del xassís com pel que fa al rendiment de les unitats motrius. Malgrat això, l’equip va admetre alguns problemes amb les unitats de potència d’aquest any.

Amb un escenari completament diferent de l’habitual, amb només una millora permesa i amb el subministrament de motors a tres equips (McLaren, Aston Martin i Williams), el treball a Brixworth ha estat intens i no sense problemes, tal com ha admès Hywel Thomas:

Tenim molts motors en construcció ara mateix que s’estan preparant per a la nova temporada”, va dir Thomas en un vídeo de pretemporada de Mercedes. Ja en tenim alguns muntats i també tenim motors funcionant als bancs de proves ara mateix, fent les proves de durabilitat. També hi ha motors per als nostres clients, que ja han estat lliurats o fins i tot ja muntats i connectats per primera vegada o en procés de fer-ho.

Tenim alguns problemes amb les unitats motrius, sabem que tenim problemes, però tenim molts plans per resoldre tots aquests problemes. Estic segur que tot estarà a punt per a la primera cursa ”.

El fet que només es permetés una actualització al llarg de la temporada –per no parlar de la posterior congelació– va fer canviar el seu enfocament.

“És el primer hivern que hem preparat per a una única actualització per a tota la temporada. Per tant, hem d’obtenir tot el nostre rendiment a la primera unitat de potència que va a la primera cursa, mentre que en temporades anteriors vam aconseguir dividir-la en diferents paquets per a cada unitat introduïda. Així doncs, amb aquest repte hem d’aconseguir-ho tot per a la primera cursa i garantir-ne la fiabilitat total ”.

“A més, hi ha més curses aquesta temporada i el mateix nombre d’unitats, cosa que significa que cada unitat motriu individual ha de córrer més curses. Només hem d’assegurar-nos que estem preparats per a això i centrar-nos encara més en la fiabilitat ”.

“També tenim el repte d’un hivern molt curt, ja que només hem acabat de competir a mitjans de desembre i ara hi tornem.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments