G-SERIES 2021: Suárez campió, Membrado la revelació

José Suárez (Giand), Àlex Español (2RM) i Yann le Potier (SBS) s’han proclamat campions de les Crèdit Andorrà GSeries 2021 en una última prova molt emocionant al Circuit d’Andorra. Com sempre el traçat andorrà va rebre la visita d’il·lustres pilots de disciplines molt variades, entre els quals hi vam poder veure Marc Gené, Àlex Rins o Albert Arenas. 

El guanyador de la G4 va ser Nil Solans, el pilot català tornava a ficar-se al volant i s’emportava la categoria reina després de guanyar la primera final i ser el més ràpid en classificació. Però el vencedor del cap de setmana era Suárez que amb la segona posició aconseguida final, s’emportava el títol per davant de la jove revelació, en Gil Membrado. 

En dues rodes motrius Lluís Sala i Àlex Español van emportar-se cadascú una final, però eren els dos punts de diferència de la classificació els que van fer decantar la balança a favor de Sala. Però les recompenses van quedar equilibrades amb el títol final per Español, que, curiosament, també per només dos punts s’ha emportat el trofeu absolut de la seva categoria. 

Entre el Side by Side la victòria en aquesta G4 va ser per Franck Cabaner fomentada en el triomf en la primera final, la segona final se l’enduia un altre conegut pilot, en Joan Lascorz. Yann Le Potier es va proclamar campió, títol que ja va aconseguir el 2019. 

Reconeixement especial a l’organització de les Crèdit Andorrà GSeries ja que han estat capaços de treure endavant un campionat molt incert per la situació sanitària i que finalment s’ha dut a terme amb un gran èxit.  

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments