CLÀSSICS: Punt i final a les Porsche Classic Series 2020

Amb un total de 35 inscrits es va concloure la temporada 2020 de les Porsche Classic Series, l’última cursa que quedava pendent d’una temporada molt complicada però que l’organitzador, persistent, volia acabar de totes formes i com es mereixia.

L’activitat al circuit Parc Motor de Castellolí no va parar durant tota la jornada i és que els tres campionats de regularitat encara estaven en joc.

Porsche Classic Series

Les Porsche Classic Series no es van resoldre fins a la darrera mànega, ja que la Final comptava amb un major coeficient de punts. Amb 11 aspirant al títol, la regularitat havia de ser primordial des del primer metre de la prova.

Carles Miró (Porsche 924) va complir amb els pronòstics i va obtenir el triomf en totes dues mànegues i va emportar-se el títol. Primer títol per al pilot de Porsche que fins ara sempre se li havia resistit el triomf final. El podi a la Final el completaven el campió de 2019 Jaume Campreciós (Porsche 968) i Jordi Martínez/Francesc Palau (Volkswagen Golf GTI).

RallyClassics

En la classificació final del certamen, després de Carles Miró es van classificar Mercè Martí (Porsche 964) i Jordi Marqués / Jordi Costa (Volkswagen Golf GTI), guanyadors finals de la categoria Two Players.

© RallyClassics

Al Parcmotor Castellolí s’hi van poder veure models tan diversos com un Ferrari 355, Porsche de diferents models i generacions, diversos Alfa Romeo dels 70’s i 80’s, Garbí GTS o Peugeot 205 GTI. 

© RallyClassics

Anunciades les dates de les Porsche Classic Series 2021

Durant el lliurament de premis de l’esdeveniment, RallyClassics i Centro Porsche Barcelona van presentar el calendari de la temporada 2021 del certamen.

Una temporada en la qual, segons Alex Romaní, president de RallyClassics“tornarem a la normalitat celebrant un total de 6 proves puntuables. A més de les tradicionals cites en els quatre circuits catalans, celebrarem la primera edició del Navarra Classic Festival al Circuito de Los Arcos, un esdeveniment amb moltes sorpreses que aviat anunciarem, i tornarem al Circuito de Jarama, sens dubte un dels preferits dels participants”.

Calendari 2021

  • Circuit d’Alcarràs – 10 d’abril
  • Circuit de Calafat – 8 de maig
  • Navarra Classic Festival – 5 i 6 de juny
  • Circuito de Jarama – 10 de juliol (només Porsche Classic Series i Porsche Gentlemen)
  • Parcmotor Castellolí – 18 de setembre
  • Gran Final Circuit de Barcelona-Catalunya – 30 d’octubre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments