FÓRMULA 1: McLaren presenta el seu MCL35M per al 2021

Mclaren ha presentat el seu nou monoplaça per al 2021, el MCL35M.

L’equip va fer la presentació sense audiència al MTC, a causa de les restriccions motivades per la pandèmia. El tema de la presentació era clarament l’esperit d’equip i el bon ambient de McLaren. Amb més de dos-cents fans «convidats virtuals», Lando Norris i Daniel Ricciardo van compartir l’escenari de la presentació, que va comptar amb missatges especials de la família de Ricciardo.

El nou cotxe és una evolució de la màquina de l’any passat, amb el nou motor Mercedes més compacte. James Key espera que, malgrat la disminució del suport aerodinàmic motivat per la nova normativa, el cotxe sigui tan ràpid com el MCL35.

Zak Brown, CEO de McLaren Racing, va dir:

“Aquest any, tenim una alineació de pilots increïblement emocionant, tots dos són pilots formidables i grans personatges fora de la pista. Lando és un pilot naturalment intel·ligent i ràpid amb una emocionant trajectòria, mentre que Daniel és guanyador de diversos grans premis i un talent excepcional. ”

«Després d’un desafiant però gratificant 2020, vam prémer fermament el botó de reiniciar aquesta temporada mentre continuàvem el nostre camí cap a la part davantera de la graella. Aquesta serà una temporada encara més dura, però estem preparats per afrontar el repte. Vull retre homenatge a la Fórmula 1 i la FIA i la resta d’equips, seguint treballant dur en benefici del nostre esport, ja que ens esforcem per portar curses emocionants als aficionats de tot el món.

“Estic orgullós del nostre equip i dels progressos que hem fet junts fins ara. Encara ens queda un llarg camí per recórrer, però tenim un gran esperit a l’equip i som competidors més forts a mesura que continuem el nostre viatge”.

Imagen
McLaren

Andreas Seidl, director de l’equip de McLaren F1, va dir:

«Tots a McLaren estem preparats i decidits per a una altra temporada de Fórmula 1. Tot l’equip va treballar dur durant el curt hivern, juntament amb els nostres companys de Mercedes-AMG, per produir l’MCL35M i fer un cotxe fort per als nostres pilots. Aquest no va ser un repte petit i vull agrair a tots els membres del nostre equip, ja sigui a MTC o treballant a distància, l’enorme esforç que han fet. Lando i Daniel faran tot el possible per representar l’equip a la pista ”.

«Tots estem extremadament satisfets amb la manera com Lando es va desenvolupar des del pilot de proves i desenvolupament el 2017 fins al 2020. La seva passió i experiència per l’esport creixen i ara és un dels pilots de carreres més ràpids de la graella».

«Daniel representa el nostre pas següent com a equip i la seva decisió d’unir-se a McLaren és una validació del progrés que estem fent. Com a pilot provat, Daniel aporta energia i experiència per impulsar McLaren a la nostra missió al front del camp. ”

“Junts, Lando i Daniel formen una de les línies de pilots més competitives de la F1. Amb aquests dos al volant de l’MCL35M, sabem que tindrem un equip que estigui totalment compromès amb la recerca del rendiment a la pista quan entrem la temporada 2021 «.

Imagen
McLaren

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments