FÓRMULA 1: El GP d’Austràlia al novembre de 2021 i amb un traçat modificat

Nova data, nou disseny. El circuit d’Albert Park experimentarà enguany modificacions del proper Gran Premi d’Austràlia, que se celebrarà al novembre.

El pitlane ja s’ha ampliat dos metres, la paret s’ha mogut, no hi ha gespa al costat de la pista, cosa que significa que es pot canviar el límit de velocitat del pitlane.
A la pista, el canvi més gran es produeix entre les corbes 9 i 10, deixant una forta frenada a la dreta i hi ha una curva ràpida.

Això significa que els revolts 11 i 12 també són molt més ràpids, ja que s’hi arriba ara més ràpid. Això fa que la frenada del revolt 13 sigui més difícil, ja que els pilots hi arriben més ràpidament, cosa que pot obrir més possibilitats d’avançament, i també s’intervindrà aquest revolt 13, amb una entrada més ampla i un pendent més gran perquè els pilots puguin utilitzar més d’un trajectòria. Finalment, un nou asfalt, en la que serà la primera vegada que la pista rebrà en tota la seva longitud un nou asfalt, des de 1995.

La pista s’ha discutit durant molt de temps, a causa dels pocs avançaments que proporciona, i finalment la F1 està molt preocupada pel que es pot fer a les pistes per crear millors carreres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments