Skoda Enyaq Sportline iV: fins a 500 km d’autonomia i 4×4

Skoda va presentar el nou Enyaq Sportline iV. Aquesta nova versió té com a objectiu principal donar una imatge més esportiva al SUV elèctric que hauria d’arribar als mercats després de l’estiu de 2021.

Davant de les versions bàsiques de l’Enyaq, aquesta variant Sportline afegeix detalls negres a la graella i el marc de la finestra , difusor posterior i barres al sostre. Tot això acompanyat de rodes de 20 o 21 polzades. També cal destacar una suspensió 15 mm més baixa per davant i 10 mm per darrere.

Pel que fa a l’interior, el disseny és aproximadament el mateix, només canvia en poques notes. De fet, hi hem vist seients esportius i un volant redissenyat. Pel que fa al motor, l’Enyaq Sportline iV té tres solucions per als clients. En primer lloc, l’Sportline iV 60 ofereix 179 CV i està equipat amb una bateria de 62 kWh que garanteix fins a 400 quilòmetres d’autonomia.

El nivell intermedi pertany a l’Sportline iV 80, que es mou a 204 cavalls de potència, mentre que la bateria puja a 82 kWh, cosa que en conseqüència augmenta el seu abast fins a 520 km. El més potent, Sportline iV 80x, destaca per la inclusió de dos motors elèctrics que arriben als 265 cavalls, potència transmesa a les quatre rodes motrius. L’autonomia arriba als 500 km.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments