WRC: Wilson vol una alineació de luxe a M-Sport per al 2022

En un moment en què encara no se sap si Hyundai romandrà al WRC el 2022, en una entrevista amb MasMotor de Chile, Malcolm Wilson apuja el llistó del seu equip assenyalant el retorn de noms forts a l’equip. Curiosament, tots els noms que sonen per l’equip britànic ja hi han estat.

Conscient que no podrà competir, ara per ara, en igualtat de condicions amb Hyundai i Toyota el 2021, M-Sport va apostar fort pel cotxe del 2022 i espera aprofitar-ho:

“Seria un somni si poguéssim recrear un equip similar al que teníem el 2017. Sebastien Ogier, Ott Tänak i Elfyn Evans seria una combinació totalment immillorable. Tot i això, no passarà, ja que Sébastien acabarà la seva carrera a finals d’aquest any, de manera que el meu objectiu és integrar Ott, Elfyn o Thierry (Neuville) a l’equip. Per descomptat, també estem vigilant de prop el rendiment d’Andreas Mikkelsen aquest any a WRC2. Vull tenir la millor formació possible de pilots”

Tot i això, no serà fàcil, ja que si Ogier deixa Toyota significa que Toyota necessitarà algú al nivell Ogier. De totes maneres, M-Sport tindrà pilots molt millors que aquest any.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments