Coneix el motor artesanal de Bentley

El Bentley Bacalar, limitat a només 12 unitats, és un dels cotxes més exclusius fabricats per la marca britànica. En vista d’això, no és d’estranyar que el preu sigui superior a 1 milió d’euros, un valor que requereix un producte que toca la perfecció.

Un dels aspectes més destacats d’aquest superesportiu és el motor W12 de 6,0 litres. Ara, Bentley ha anunciat que el primer motor està llest. Fet a mà, en un treball que requereix més de sis hores per completar-se, passa per un procés de tres proves de qualitat.

El primer se centra en possibles fuites de petroli, combustible o aigua. El segon és el més avançat i s’anomena “prova de fred”. Consisteix en mesurar 600 paràmetres individuals durant 15 minuts a una velocitat de 120 rpm. Així, és possible detectar els defectes mínims o incoherències que puguin existir. El tercer és l’anomenat «Hot Test«. Com el seu nom indica, és la prova final amb tots els components instal·lats en una simulació d’ús real de Bacalar.

Cal recordar que el motor W12 de 6,0 litres proporciona 659 cavalls de potència i 900 Nm de parell. L’acceleració de 0 a 100 km / h es produeix en 3,5 segons, mentre que la velocitat màxima és de 322 km / h. Si us va impressionar aquesta nova creació de la marca, tenim la lamentable notícia que les 12 unitats ja tenen propietari.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments