RAL·LIS: El nou Hyundai i20 Rally2 dona més confiança i millors sensacions segons Breen

Craig Breen ha estat part important dels treballs com a pilot de Hyundai, ara mateix desenvolupa el nou Hyundai i20 N Rally2, que s’espera que s’homologui al juliol.

Els últims treballs de l’equip han estat sobre la neu i el gel de Suècia, però Breen també ha estat sobre terra i asfalt, i les paraules del pilot irlandès demostren que és un gran pas en comparació amb el cotxe actual, que, com sabem, Breen coneix bé perquè corre amb ell a l’ERC:

“El cotxe dona molta confiança. És completament nou, però és realment un gran pas. És cert que hauria estat possible treballar en el cotxe actual, però quan s’analitzen àrees com la subestructura, calen alguns comodins d’homologació que et portin on vulguis. Amb el nou cotxe, hi ha més llibertat per treballar la geometria de la suspensió i això marca la diferència. Per a un pilot, la sensació és tot en un cotxe. És la confiança i la sensació que us permet frenar tard i derrapar”, va dir.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments