FÓRMULA 1: Mónaco ja es prepara per rebre tres Grans Premis el 2021

Després d’un any del 2020 privat de les curses al circuit (els esdeveniments han estat cancel·lats a causa de la pandèmia COVID-19), el Principat de Mónaco reprèn els seus hàbits i ja es prepara el seu canvi per acollir excepcionalment tres Grans Premis del 23 d’abril al 23 de maig de 2021 .

L’edició del 2021 promet ser excepcional. Hi ha previstes 3 proves: a més del tradicional Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco (i els seus esdeveniments auxiliars), el Gran Premi de Mònaco històric i l’E-Prix de Mònaco se celebraran el mateix any quan solen fer-se en alternança. Per acomodar-se a aquest programa escollit, la instal·lació del traçat, que comença 7 setmanes abans dels primers esdeveniments, s’avança en quinze dies, ja que el Gran Premi Històric 2021 tindrà lloc el 23 d’abril de 2021.

A més de les campanyes anuals d’asfaltat, els treballs preparatoris per a la instal·lació de la infraestructura necessària per a la seguretat, desenvolupament, transmissions de televisió, recepció pública, publicitat però també accessos dedicats i camins públics començaran el 22 de febrer de 2021 amb la retirada del mobiliari urbà realitzat pel Departament d’Urbanisme (DAU).

Els treballs de muntatge i les restriccions relacionades començaran el 23 de febrer a la zona portuària i el 31 de març al districte de Montecarlo. Els ajustos necessaris al trànsit, així com les prohibicions d’estacionament, s’implementaran i s’elevaran gradualment segons la zona.

L’Automòbil Club de Mònaco (ACM) establirà senders segurs per a vianants, amb control manual en determinades zones sensibles. També s’informarà específicament als usuaris dels aparcaments públics, així com els de les línies Compagnie des Autobus de Monaco (CAM) i Azur, de les mesures que s’aplicaran a cada fase de la instal·lació d’estructures.

El 12è Gran Premi de Mònaco Històric, el 4t Premi E-Prix de Mònaco i el 78è Gran Premi Automobile de Monaco tindran lloc respectivament del divendres 23 al diumenge 25 d’abril de 2021, el dissabte 8 de maig de 2021 i del dijous 20 al diumenge 23 de maig de 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments