RAL·LIS: Prèvia RallySprint Lleida 2021

Demà el Circuit de Lleida viurà el primer ral·lisprint de la temporada sobre terra. Després d’un aplaçament per motius meteorològics, l’Escuderia Lleida ara sí te llest el circuit per disputar-hi la primera prova del Campionat.

L’itinerari de la prova serà ben compacte al disputar-se al propi circuit. En total la cursa tindrà 23,4 km dels quals 18,9 seran contra el cronometre. El nombre total de trams seran 6, amb un mateix recorregut en 2 sentits de la marxa diferents.

El nombre de participants admesos està limitat a un màxim de 35, d’aquest màxim teòric s’han registrat per la prova de demà 25 vehicles.

Entres els vehicles inscrits trobem ben diferenciades dues modalitats, destaquen el Side by Side que ja van demostrar donar molta guerra la temporada passada en algunes proves com el Ral·li del Solsonès, on Dani Solà va ser el vencedor absolut.

Entre els principals inscrits torbem Jiménez – Paz amb el veterà Seta Ibiza TDI, Garcia – Lozano amb el DS3 N5, els Oto amb el nou Peugeot 208 Rally4 o Gutierrez – Vives amb l’Ascona I2000.

Demà a les 11 del matí es donarà el tret de sortida a la prova que obrirà també la temporada de terra a Catalunya.

Més informació: https://escuderialleida.com

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments