CATALUNYA: Solà – Brugué s’emporten el Ral·li del Solsonès 2020 amb un SBS

Hi havies moltes ganes de tornar a sentir la pols sobre la pell, els motors a dalt de tot de voltes, retrobar-te de nou amb tots els amics dels ral·lis, en definitiva tornar a gaudir d’un ral·li.

I aquesta tornada s’ha produït amb victòria d’un il·lustre i un cotxe no gaire habitual: Dani Solà i Sergi Brugué han aconseguit el triomf en el Ral·li del Solsonès, ral·lisprint de terra celebrat el dissabte 4 de juliol, al volant d’un Ca-Am Maverick X3, cotxe especialitzat per a proves de raids com el Dakar.

Eduard Pons partia com a favorit a la victòria no sols per comptar amb Baporo Sport i el competitiu Skoda Fabia R5 evo, sinó també per ser el guanyador de l’edició de 2019. També eren entre els favorits Ramón Cornet amb el Peugeot 308 N5 de Mavisa Sport, però no van poder acabar la prova per un problema amb un connector de la bomba de gasolina.

Solà va aconseguir la victòria per més d’un minut d’avantatge amb respecte Josep Bigas/Jaume Poch (Skoda Fabia R5 de Gamace MC Competició) i Jesús Cucharrera/Pau de les Heras, aquests amb un altre Maverick X3. Aquests resultats donen una nova prespectiva per aquestes proves i els vehicles que hi particpen. Els SbS són molt competitius!

Pons s’hauria pogut emportat la victòria en aquest ral·li, però una penalització de tres minuts degut a saltar-se un encreuament i no realitzar tot el traçat, una sanció polèmica ja que en principi amb reglament en mà hagués suposat l’exclusió el va deixar fora de les posicions de podi. Jesús Manuel Jiménez, Xavi Vidales, Carles Pujolar, José Luis García Molina, Josep Segalás i Antonio Herrerías van completar les deu primeres posicions.

CLASSIFICACIÓ ASOLUTA

  1. Sola-Brugué (CAN-AM Maverick X3) 49’16”8
  2. Bigas-Poch (Skoda Fabia), a 1’02”6
  3. Cucharrera-De las Heras (CAN-AM Maverick), a 1’09”2
  4. Pons-Chamorro (Skoda Fabia) a 1’27”5
  5. Jimenez-Paz (DS3) a 1’44”3

CLASSIFICACIÓ 4RM

1.- Bigas-Poch (Skoda Fabia), a 50’19”4

2.- Pons-Chamorro (Skoda Fabia) a 24”9

3.-Jimenez-Paz (DS3) a 41”7. 

CLASSIFICACIÓ SBS

  1. Sola-Brugué (CAN-AM Maverick X3) 49’16”8
  2. Cucharrera-De las Heras (CAN-AM Maverick), a 1’09”2
  3. Pujolar-Nogué (CAN-AM Maverick X3), a 4’24”3
  4. Garcia-Moreno (Yamaha YXZ 1000 R), a 4’24”8.

GALERIA

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share