WTCR: Audi ja té a punt el seu nou RS3 LMS

Audi Sport està perfeccionant el seu nou turisme l’RS 3 LMS en un entorn exigent abans del lliurament als equips de clients: el nouvingut a la gamma de models d’Audi Sport, que es va donar a conèixer fa només quinze dies, competirà en el WTCR – FIA World Touring Car Cup

Les carreres de clients d’Audi Sport continuen la seva ofensiva. La segona generació de l’Audi RS 3 LMS segueix els passos d’un dels cotxes més exitosos de la marca. Millorat en moltes àrees, aquest és el nou model per a les curses mundials de TCR.

«Participar en el WTCR ens dona l’oportunitat de provar el nostre nou model en diferents pistes de carreres internacionals i sota la major pressió competitiva. Només llavors lliurarem el model als equips de clients de tot el món en la segona meitat de l’any»

Chris Reinke, cap de les carreres de clients d’Audi Sport.

Pel que fa a l’equip, l’elecció va recaure sobre Comtoyou Racing de Bèlgica. L’equip de Jean-Michel Baert coneix els cotxes Audi des de 2017, ha guanyat carreres internacionals i títols amb ells i ha estat un equip des del principi en el WTCR.

L’equip de Waterloo, prop de Brussel·les, el cap d’equip de la qual és François Verbist, té quatre nous cotxes Audi RS 3 LMS. L’any passat, va guanyar el TCR Benelux, el TCR Europa i la WTCR – FIA World Touring Car Cup per als pilots Rookie amb Audi.

Amb Frédéric Vervisch i Nathanaël Berthon, Audi Sport proporcionarà dos pilots per al programa. Vervisch belga disputa diversos programes GT3 amb Audi Sport. El 2019, va guanyar les 24 Hores Dubai i Nürburgring 24 Hores amb l’Audi R8 LMS i va disputar la FIA WTCR el 2018 i 2019 amb l’Audi Sport Team Comtoyou.

La temporada 2021 de la FIA WTCR començarà el primer cap de setmana de juny juntament amb la cursa de 24 hores a Nordschleife Nürburgring. Fins al novembre, el calendari inclou un total de vuit dates de cursa a Europa i Àsia, incloent els clàssics del circuit de carrer a Vila Real (Portugal) i Macau (Xina).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments