FÓRMULA 1: Alfa Romeo espera un pas endavant de Ferrari per al 2021

Alfa Romeo Racing afronta de nou la temporada 2021 de la Fórmula 1 amb motors Ferrari. Després que l’any passat el fabricant de Maranello tingués equips amb un rendiment molt inferior als contrincants, Frédéric Vasseur creu que la situació serà diferent per millorar aquest any.

El líder de l’equip Alfa Romeo va dir en el llançament de la formació de Hinwil

Crec que la col·laboració amb Ferrari va molt bé. Vam tenir una reunió forta, una llarga reunió durant l’hivern per parlar dels assumptes de l’any passat, quan potser no hem fet la feina perfecta. Anem pel bon camí ’.

Per part de Ferrari, Vasseur espera un progrés:

Crec que probablement recuperaran bona part del problema que tenien l’any passat i la col·laboració cada vegada és millor. No tindrem gran part del seu cotxe, probablement un o dos elements, però no molt més. Però crec que aquest no és l’aspecte clau de la col·laboració. L’aspecte clau de la col·laboració és que estem convençuts que podem aprendre els uns dels altres. Pel que fa a la normativa, hem de jugar amb això i hem de fer la millor feina que puguem ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments