CATALUNYA: El Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra 2021 començarà a Bellpuig

Faltava una data per confirmar en el calendari que la Federació Catalana d’Automobilisme va fer públic a principis d’any. Avui ja sabem qui ocuparà aquesta plaça al calendari, el VI Ral·li Vila de Bellpuig donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra.

Serà la segona cita del Campionat de Catalunya de Ral·lis després de la disputa del Ral·li de Lloret, i la primera del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i del campionat de promoció i del Trofeu Júnior.

La prova amb seu a la mateixa població de Bellpuig i organitzada per WRC Management tindrà una distància total de 97.30 km per als participants del Campionat de Catalunya. La prova comptarà amb sis trams dels quals dos seran diferents en repetir en tres seccions.

El Ral·li començarà el mateix dissabte dia 13 de març a les 12h, després de superar els reconeixements i les verificacions tècniques, i el final de la prova està previst per a les 16:48h del mateix dissabte.

Les inscripcions per al 6è Ral·li Vila de Bellpuig es tancaran el proper 9 de Març de 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments