FÓRMULA 1: Ferrari reestructura el seu departament de xassís a un mes de l’inici de la temporada 2021

Les coses es mouen a Maranello. Després d’una temporada 2020 per oblidar, la Scuderia vol tornar a la pista ràpidament amb l’objectiu de recuperar els resultats de la F1. Per fer-ho, Ferrari ha revisat la seva organització poc més d’un mes abans del primer Gran Premi a Bahrain (28 de març).

A la recerca d’un millor rendiment i una major eficiència, la direcció de Scuderia Ferrari va decidir reestructurar el seu departament de xassís. Ara es dividirà en quatre sectors.

David Sánchez serà l’encarregat del disseny del vehicle, mentre que Enrico Cardile s’encarregarà de l’enginyeria de rendiment del xassís. Fabio Montecchi i Diego Ioverno completaran el departament. El primer gestionarà l’enginyeria del projecte del xassís, el segon l’operació del vehicle. A més, l’enginyeria de carreres s’integrarà al departament de rendiment del xassís dirigit per Enrico Cardile.

Enrico Cardile (departament de xassís), Enrico Gualtieri (gerent de tren motriu), Laurent Mekies (director esportiu) i Gianmaria Fulgenzi (al capdavant de la cadena de subministrament) informaran directament a Mattia Binotto, director de l’equip.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments