FÓRMULA E: La segona a l’Aràbia Saudita és per a Jaguar i Bird

Dues curses, dos guanyadors diferents a la sortida de la Fórmula E a l’Aràbia Saudita. Aquest dissabte, Sam Bird ha estat el guanyador de la segona cursa del Diriyah ePrix.

Robin Frijns (Envision Virgin-Audi) ha començat des de la pole position i, durant tota la carrera, l’holandès ha lluitat contra Bird per la victòria. El britànic ha acabat imposant-se a la part final de la cursa, aprofitant també l’estratègia del mode d’atac, posant-se definitivament al capdavant en la volta 24 de les 29 completades: la cursa acabava uns minuts abans del previst a causa d’un bandera vermella.

El tercer era Jean-Eric Vergne (DS Techeetah), que juntament amb el seu company Félix da Costa van liderar una remuntada progressiva de la classificació després de començar entre els deu primers. Al final, Vergne ha aconseguit així el seu primer podi de la temporada. Nick Cassidy (Envision Virgin-Audi) ha completat els cinc primers llocs després d’imposar-se contra Sérgio Sette Câmara (Dragon / Penske Autosport).

La cursa va estar marcada per alguns incidents. Una va implicar Alex Lynn (Mahindra), que en els darrers minuts va provocar la interrupció prematura de la cursa. El pilot va haver d’anar a l’hospital per precaució. També es va produir una llarga intervenció en cotxe de seguretat a falta de deu minuts, fruit de problemes amb Nissan e.dams de Sébastien Buemi i incidents separats de Maximilian Günther (BMW i Andretti) i Tom Blomqvist (NIO 333) i Lynn i Mitch Evans (Jaguar).

Mercedes no va poder competir per la qualificació per precaució després de l’incident d’Edoardo Mortara (Venturi-Mercedes) en el tercer entrenament lliure causat per una fallada del fre. Així, el guanyador d’ahir, Nyck de Vries, va ser el millor de l’equip alemany, però no va ser més que 14è, amb el company Stoffel Vandoorne 18è i últim dels classificats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments