FÓRMULA 1: Els pilots Red Bull conservadors en el format de les curses

Com és ben sabut, la Fórmula 1 està buscant maneres de condimentar l’espectacle dels caps de setmana del Gran Premi, motiu pel qual es planteja introduir curses a l’esprint. També es va parlar de graelles invertides.

Hi havia personalitats que estaven a favor de fer alguna cosa, de remoure les aigües, fins i tot de pilots, però Max Verstappen va revelar que no és un fan del pla de Fórmula 1 per provar un nou format de cursa Sprint el 2021.

El pla de F1 és una sessió de classificació del divendres, probablement en lloc d’una segona sessió d’entrenaments lliures, seguida d’una cursa curta el dissabte, que permetrà guanyar punts, i també establirà la graella de la prova principal del diumenge:

“M’agrada el format actual amb un Gran Premi durant una hora i mitja. El més important és que tenim bons cotxes per lluitar a la pista i que hi hagi més equips que lluitin per la victòria. Per tant, no necessitem curses a l’esprint. Crec que no hauríem de capgirar-ho tot per tenir més espectacle ”.

Sergio Pérez, coincideix:

“És una línia fina en què hem d’equilibrar. Hem de tenir cura de no desviar-nos massa del format normal, perquè per a mi és molt important que no es perdi l’ADN de la Fórmula 1 ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua