FÓRMULA 1: Ferrari “passa” de 2021 per centrar-se ja en el canvi normatiu de 2022

Amb els profunds canvis normatius previstos per al 2022, Ferrari no dedicarà gaire temps al desenvolupament del monoplaça d’aquest any. La formació de Maranello prefereix centrar-se en el projecte 2022.

Citat per la publicació Auto Motor und Sport, el líder de l’equip, Mattia Binotto, va destacar la importància de la fase inicial de la temporada:

‘L’inici de la temporada és molt important. No espero que el balanç canviï molt la resta de temporada. Coneixem les nostres dades. Però també serà important tenir un rendiment a la pista ja que en el passat, el progrés del túnel del vent no sempre s’ha vist a la pràctica ’.

En aquest moment, encara que el 2021 encara no ha començat, Ferrari se centra en l’any que ve, va dir l’italià:

El nostre enfocament per a la temporada que ve és que ja estem en el desenvolupament del cotxe 2022. Aquesta és la nostra tasca principal. No passarem molt de temps desenvolupant el model 2021 durant la temporada. El pas als nous cotxes del 2022 és tan considerable que definitivament canviarem la majoria dels nostres recursos per això ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments