DTM: Més equips es confirmen per a la nova temporada 2021 amb normativa GT3

Hi ha una confirmació més al DTM d’aquesta temporada. Rowe Racing competirà al campionat amb el BMW M6 GT3, que encara no ha anunciat la seva formació de pilots. Aquest és ja el segon equip que confirma que serà amb els cotxes bavaresos.

Fundat el 20211 per Hans-Peter Naundorf, Rowe Racing ha destacat en el GT de resistència, fins i tot ha guanyat a les mítiques 24 hores de Nürburgring i Spa-Francorchamps. D’altra banda, ja ha pujat al podi de la Copa Mundial FIA GT de Macau, el 2019.

El líder i fundador de l’equip, Naundorf, va parlar en un comunicat d’aquest nou capítol de la història de Rowe Racing:

Entrar al DTM és una gran història per a Rowe Racing. DTM té una rica tradició i ha estat durant diversos anys el campionat de turisme més popular i d’alta classe a Europa. Va estar al nostre radar un temps com a equip. El fet és que ara és possible que Rowe Racing pugui entrar al DTM gràcies al canvi del campionat al GT3. Personalment, és fantàstic, ja que les meves arrels estan al DTM ’.

L’oficial va fer referència a la seva etapa com a cap de tecnologia de Persson DTM i ara està entusiasmat de tornar al campionat en un context molt diferent:

És fantàstic estar aquí des del principi ara en un DTM basat en les noves normatives tècniques. Entrar al DTM, amb les seves curses, equips i pilots d’alt nivell, així com cotxes d’almenys cinc fabricants, és un gran repte per al nostre equip, però ens complau afrontar-ho i això ens motiva molt ‘.

Dit això, Naundorf va assenyalar que el DTM no impedirà que Rowe Racing aposti per la resistència:

Entrar al DTM no significa que donarem l’esquena a les nostres estimades competicions de resistència. Aquesta temporada també estem planejant un ampli programa al Nürburgring-Nordschleife.

Imagen

Haupt Racing Team (HRT) s’uneix també al DTM

L’equip de l’antic pilot del DTM Hubert Haupt tindrà dos Mercedes-AMG GT3 a la graella de sortida. L’equip alemany rebrà suport en el DTM de Mercedes-AMG Motorsport. Encara no s’ha confirmat exactament qui anirà a la recerca de punts en quan la temporada s’enlairi a Monza al juny de 2021. No obstant això, s’espera una formació de pilots de primera classe, que s’anunciarà en breu.

La participació en el DTM el 2021 veu el propietari de l’equip Hubert Haupt com a cercle completat: L’empresari i pilot de carreres de Munic va gaudir d’èxit com a pilot amb Audi en les temporades de 1991 i 1992 DTM, i també va pilotar per Opel en la el 2001. Ara torna amb el seu propi equip, que va ser fundat el juny de 2020, per ocupar un lloc en els llibres d’història del DTM, amb cotxes GT3 per primera vegada a partir d’aquesta temporada.

Basat a Nürburgring, l’equip de carreres Haupt tindrà dos Mercedes-AMG GT3 al campionat. Com a equip de DTM assistit per fàbrica, HRT rebrà el suport de Mercedes-AMG Motorsport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments