DTM: Michelin agafa el lloc de Hankook per al 2021

DTM va anunciar una nova associació, amb Michelin subministrant els pneumàtics per a la temporada 2021 per als GT3

Després d’una associació de deu temporades amb Hankook, l’organització DTM i Michelin van signar un acord d’un any que concedia a l’empresa francesa que portarà al campionat la seva gamma de pneumàtics Pilot Sport GTT S9M.

«Michelin significa productes d’alta qualitat i que s’han utilitzat no només a la carretera durant dècades, sinó també en carreres. El gran rendiment dels pneumàtics Michelin durant tota la carrera és immillorable».

Gerhard Berger, cap de DTM

«Michelin està encantat amb la perspectiva de treballar amb la gestió de DTM»,

Julien Vial, director de Customer Racing de Michelin.

“DTM és una sèrie realment internacional que compta amb una llista de pilots de primer nivell mundial, marques prestigioses, i subministrarem aquest recorregut amb el Michelin Pilot Sport GT S9M, dissenyat per proporcionar un alt rendiment i una consistència excepcional.

“Per una banda, proporcionem als pilots, equips i fabricants pneumàtics d’altes prestacions i una cartera de serveis adaptats a les seves necessitats. D’altra banda, Michelin es beneficia d’una informació inestimable, el valor de la qual és elevat a causa de les similituds entre els cotxes GT3 i els superdeportius de producció ”.

Michelin proporcionarà tant pneumàtics com assistència als equips inscrits a la temporada DTM 2021, que començarà a Monza al juny. Hi ha previstes dues proves oficials de pretemporada per a abril i maig, a Hockenheim i al Lausitzring, respectivament.

A cada cotxe se li permetran dos jocs de pneumàtics per cursa per a cada pilot, mentre que es permetran tres conjunts per a la prova d’obertura de Monza.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments