FÓRMULA 1: Alpine presenta el seu nou cotxe amb Kyviat de pilot reserva

Alpine ha mostrat el seu nou monoplaça, l’A521, un cotxe que espera tenir èxit el 2021 i sobretot preparar el 2022.

Després del retorn de Renault a la F1, és hora de canvis profunds en l’estructura francesa que per a aquesta nova era adquireix la identitat Alpine, que ara serà el segell distintiu del segment esportiu del grup Renault.

L’estructura queda a càrrec de Viry-Châtillon responsable de la unitat motriu i d’Enstone del xassís. Però hi ha hagut canvis profunds en el lideratge. Cyril Abiteboul i Jérôme Stoll van marxar i han entrat Davide Brivio i Luca de Meo que es va fer càrrec de les operacions.

Amb l’entrada de Fernando Alonso, mantenint Esteban Ocon, l’objectiu de l’equip per a aquest any és clarament tenir èxit, però l’estructura no amaga que l’objectiu principal és obrir el camí per al 2022, on l’equip espera fer un salt qualitatiu considerable.

Imagen

El conseller delegat d’Alpine, Laurent Rossi, ha confirmat que Daniil Kvyat serà el pilot de reserva oficial de l’equip per a la propera temporada de Fórmula 1.

El pilot rus es va quedar sense lloc a finals de la temporada passada després de tornar a la F1 amb Toro Rosso, ara Alpha Tauri. El pilot rus torna així al paper de pilot de reserva, un lloc que ha ocupat en el passat. Kvyat va ser pilot de proves i de reserva per a Ferrari i es va elogiar el seu treball amb els simuladors. El rus es vincula així amb la F1 a la recerca d’un lloc per al 2022.

Imagen

Luca De Meo, CEO del Grup Renault:

És una autèntica alegria veure el potent i vibrant nom Alpine en un cotxe de Fórmula 1. Nous colors, nou equip directiu, plans ambiciosos: és un nou començament, construït al llarg d’una història de 40 anys. Combinarem els valors d’autenticitat, elegància i audàcia d’Alpine amb els nostres coneixements d’enginyeria i xassís propis. Aquesta és la bellesa de les carreres com a equip oficial a la Fórmula 1. Competirem contra els noms més importants i no puc esperar que comenci la temporada.

Avui estem orgullosos de presentar el primer cotxe de Fórmula 1 de l’equip Alpine que competirà al campionat 2021. Aquesta és una fita important per a Alpine, ja que es posiciona com la marca a l’avantguarda de la innovació de Renault Grup. Alpine troba naturalment el seu lloc en el prestigi i el rendiment de la Fórmula 1 i esperem el debut de l’A521 pilotat pels nostres pilots, el doble campió de Fórmula 1 Fernando Alonso i Esteban Ocon. Aquest any el nostre objectiu és clar, continuar amb l’impuls assolit i lluitar pels podis. La nostra visió a llarg termini és veure el nom Alpine al graó superior del podi de la Fórmula 1. Els esports de motor són al nostre ADN i ara és el moment perquè els colors Alpine competeixin i competeixin a la part superior de la Fórmula 1 ”.

Laurent Rossi

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments