SEAT i la Generalitat firmen un acord per accelerar la vacunació

Seat va decidir tornar a ajudar en la lluita contra la pandèmia Covid-19 anunciant la unió d’esforços amb la Generalitat de Catalunya per accelerar el procés de vacunació. L’acord entre les dues entitats dóna lloc a noves instal·lacions de suport a la vacunació en un edifici situat a prop de la seu de Martorell.

“Creiem que la prevenció i les vacunes són la resposta per superar aquesta pandèmia i reactivar ràpidament tota activitat social i econòmica”, revela Wayne Griffiths, president de Seat i Cupra.

Xavier Ros, vicepresident de Recursos Humans i Organització, va dir que “

A Seat hem tingut alts estàndards d’assistència sanitària per als nostres treballadors des de fa anys i, durant la pandèmia, vam aconseguir ressaltar-ho una vegada més, mantenint les taxes d’infecció molt baixes entre els nostres. Ara ajudarem a combatre el virus més enllà de la nostra pròpia empresa de la manera més eficaç, que és mitjançant la vacunació.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments