DTM: Team Rosberg comptarà amb Müller com a punta de llança

FotoDTM
ViaDTM

La llista de pilots de l’equip Rosberg per a la nova temporada DTM és oficial. L’equip comptarà amb dos Audi R8 LMS GT3, que romandran junts amb el fabricant alemany en aquesta nova era GT3 del campionat alemany de turisme. Els lliurarà al debutant Dev Gore i al subcampió Nico Müller de l’Audi Sport Team Abt Sportsline.

Müller competeix al DTM des del 2014. Torna a l’equip Rosberg, on va estar el 2014 i el 2015, amb dos subcampionats en la seva història en els darrers dos anys. Pel que fa a Gore, als 23 anys va tenir la seva primera experiència a Europa el 2018 a l’Euroformula Open.

Kimmo Liimatainen, director de l’equip Team Rosberg, va parlar d’aquesta alineació de pilots en un comunicat:

Hem tingut setmanes cansades en què hem lluitat amb la nostra realineació com a equip. Ara per fi podem dir que començarem la temporada que ve amb les millors condicions possibles.

Va ser un moment extraordinari, ple d’alegria, quan els últims dies vaig dir al nostre equip que Nico Müller tornaria. Això torna a subratllar les nostres ambicions de lluitar pel títol amb un equip fort. Amb l’entrada de Dev, vam guanyar un pilot jove, assedegat, que va demostrar la seva qualitat als campionats internacionals de fórmula, però també a la classe GT3 ’

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments