FÓRMULA 1: Pirelli, menys prestacions més durabilitat per al 2021

Pirelli compta amb nous pneumàtics per a la Fórmula 1 aquest any, el desenvolupament dels quals es va centrar en una major durabilitat. Com a tal, el rendiment ha baixat, en un moment en què es van haver d’adaptar a les noves regles aerodinàmiques, buscant també una major seguretat.

Segons el director de Pirelli, Mario Isola, la pèrdua de temps amb els nous pneumàtics pot arribar al mig segon. En qualsevol cas, creu que amb més coneixement sobre els pneumàtics, els equips podran reduir aquesta diferència, tal com va explicar a Auto Motor und Sport:

Les nostres simulacions prediuen una pèrdua de temps de quatre dècimes a mig segon, segons el circuit. Només podem reaccionar a això amb la configuració. A mesura que els equips es familiaritzin amb els pneumàtics, la diferència deixarà de ser tan gran.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments