Mercedes s’inspira en la F1 per als seus nous cotxes

Mercedes va mostrar el seu nou monoplaça per a la temporada 2021 de la Fórmula 1, el W12. Per celebrar aquest esdeveniment, la marca alemanya va decidir recollir dues de les «perles» de Mercedes-AMG per fer una sessió de fotos. Parlem de l’hipercotxe, Mercedes-AMG One i el nou Mercedes-AMG GT 73e de quatre portes, la versió híbrida de gamma alta.

Pel que sembla, aquesta versió hauria d’arribar als 800 cavalls de potència, extreta del motor V8 de 4,0 litres associat a un propulsor elèctric. A les imatges podem veure una unitat pràcticament llesta. Això pot indicar que és possible que estiguem a punt de conèixer la presentació oficial del nou híbrid de quatre portes Mercedes-AMG GT.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments