Presentat el futur de Volvo, el C40 Recharge

Volvo va celebrar un esdeveniment en línia on va presentar l’estratègia de futur i va aprofitar el cas per presentar el primer model 100% elèctric de la història de la marca, el C40 Recharge. Construït sobre la plataforma CMA, és, en essència, la versió coupé de la coneguda XC40 Recharge. «La recàrrega C40 representa el futur de Volvo i mostra cap a on anem», va dir Henrik Green, cap de tecnologia. Davant del «germà» XC40, presenta una línia de sostre que flueix cap a la part posterior, en un estil marcadament coupé.

A l’interior, és idèntic a la XC40 Recharge, és a dir, compta amb un quadre d’instruments digital, flanquejat per una pantalla central amb l’últim sistema d’infoentreteniment desenvolupat en col·laboració amb Google i basat en el sistema operatiu Android.

Pel que fa a la motorització, el C40 Recharge està equipat amb dos motors elèctrics, un per eix. Igual que el XC40 Recharge, el nou SUV cupé ofereix 408 cavalls de potència i 660 Nm de parell. Això permet accelerar de 0 a 100 km/h en 4,9 segons i assolir una velocitat màxima de 180 km/h. Els motors funcionen amb una bateria de 78 kWh que ofereix uns 420 km d’autonomia. Tot i això, Volvo diu que, gràcies a les actualitzacions de “Over The Air”, tal com ho fa Tesla, aquesta xifra podria augmentar amb el pas del temps.

El C40 hauria d’arribar a finals d’any i estarà disponible per fer comandes en línia, amb l’ambició de construir una línia de productes menys complexa, el nou cotxe tindrà una gamma de versions més estreta.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments