WEC: Le Mans oficialment posposat a l’agost de 2021

FotoToyota

L’Automobile Club de l’Ouest ha decidit ajornar la 89a edició de les 24 Hores de Le Mans Autos als dies 21 i 22 d’agost de 2021, inicialment prevista per als dies 12 i 13 de juny. Amb aquesta elecció, l’ACO vol donar-se totes les oportunitats d’acollir espectadors, complint estrictament les mesures sanitàries.

L’Automòbil Club de l’Ouest, organitzador de les 24 hores de Le Mans, en consulta amb el Campionat Mundial de Resistència FIA WEC i la Federació Internacional d’Automòbils (FIA), ha decidit ajornar la 89a edició de les 24 hores de Le Mans Mans, inicialment prevista per als dies 12 i 13 de juny de 2021.

L’ACO volia prendre aquesta decisió a principis de temporada, per tal de donar la màxima visibilitat als competidors, socis i espectadors, així com per mantenir l’actual calendari FIA WEC. Les dates de les altres curses i esdeveniments programats al calendari esportiu del circuit de Le Mans continuen sense canvis. L’ACO col·labora amb els organitzadors dels diferents esdeveniments potencialment afectats per aquest canvi de dates.

Per a aquesta edició, en què Hypercars competirà per primera vegada a la pista, l’ACO afirma la seva posició: es dóna prioritat als espectadors.

Tota la informació relativa a les entrades i el format detallat de l’esdeveniment es comunicarà a finals del proper mes d’abril.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments