FÓRMULA 1: Bahrain permetrà l’entrada de públic al primer GP de la temporada 2021

Bahrain ha anunciat que permetrà públic assistir a l’obertura de la temporada de Fórmula 1 si han estat vacunats contra COVID-19 o s’han recuperat del virus.

Després de córrer a porta tancada l’any passat al novembre, el Gran Premi de Bahrain donarà la benvinguda als fans a les tribunes per a la ronda d’obertura 2021 el 26-28 de març.

El Circuit Internacional de Bahrain va anunciar el dijous que estaria venent entrades per a la cursa, però només als seguidors que estiguin vacunats totalment contra COVID-19, o que puguin demostrar que s’han recuperat del virus.

L’elegibilitat per assistir serà rastrejada a través de l’aplicació BeAware. Els individus completament vacunats han d’haver passat almenys dues setmanes des que van rebre la seva segona dosi, mentre que els casos COVID-19 recuperats han d’haver passat dues setmanes des de la data d’infecció.

Els fans hauran de portar màscares en tot moment i estaran subjectes a un cribratge de salut a l’entrada, mentre que totes les experiències d’entreteniment es duran a terme a l’aire lliure. També hi haurà distància social.

Restriccions significa que no hi haurà cap hospitality del F1 Paddock Club o sales corporatives que funcionin durant el cap de setmana.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments