FÓRMULA 1: Williams presenta FW43B, en un intent de recordar els colors del passat

Williams Racing ha mostrat avui a través d’imatges el seu nou Fórmula 1 2021, el Williams / Mercedes FW43B. L’equip té un nou aspecte, que resulta no només de l’esperit del passat de l’equip, sinó també de la transformació present i de la seva empenta cap a les ambicions futures, en un moment en què la primera temporada completa està en marxa amb la nova companyia inversora nord-americana, Dorilton Capital.

El monoplaça és una evolució del cotxe de l’any passat, a causa de la normativa, d’aquí la designació FW43B en oposició al que es podria preveure, FW44. El cotxe del 2021 anirà amb una nova identitat visual, amb una pintura inspirada en els monoplaces de Williams dels anys 80 i 90, que combina tons blaus, blancs i grocs.

Parlant per primera vegada com a conseller delegat de Williams Racing, Jost Capito diu:

“Williams Racing és una icona esportiva i un equip que s’ha forjat una reputació d’èxit gràcies a la pura determinació i el coratge entrellaçats amb la innovació, la passió i l’experiència en les carreres ganes de guanyar. Els alts i baixos són típics de qualsevol viatge esportiu de llarga tradició i l’èxit històric pot ser un fort motivador, però no es pot confiar per definir l’èxit futur a l’era moderna de la Fórmula 1.”

Imagen

Per tant, vam crear una nova pintura per al cotxe del 2021; un que reconeix el nostre increïble passat i manté l’esperit, l’empenta i la motivació que roman al cor de l’ADN de Williams, però mira cap al futur i assenyala la nostra ambició a llarg termini de tornar a la part davantera de la graella. Tot i que tot just comencem aquest viatge i encara queda molta feina per fer, estem contents de veure l’impuls en la direcció correcta i esperem continuar aquest progrés pel bon camí aquesta temporada ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments