FÓRMULA 1: Aston Martin i Mercedes compartiran cotxe mèdic i de seguretat per primera vegada aquest 2021

FotoFIA

La FIA confirma a Aston Martin i a Mercedes-AMG com a proveïdors oficials dels cotxes de seguretat i mèdics per al Campionat del món de la FIA de Fórmula 1 de 2021.

Tots dos fabricants compartiran el subministrament de vehicles en diferents esdeveniments al llarg de l’any 2021, sent la primera vegada en 25 anys que dos fabricants de vehicles han subministrat els vehicles de la Fórmula 1 Seguretat i Vehicles mèdics.

Aston Martin gestionarà una versió especialment equipada del seu Vantage –el model més poderós de la gamma de producció de la marca britànica de luxe– per al seu cotxe de seguretat, mentre que l’Aston Martin DBX complirà el compromís del fabricant de cotxes mèdics. Tant l’Aston Martin Vantage com l’Aston Martin DBX tindran una decoració ‘2021 Aston Martin Racing Green’, cadascun amb accents Lime Green, per celebrar el retorn de la marca a la Fórmula 1 després de més de 60 anys.

Mercedes-AMG, que des de 1996 ha subministrat el Official Safety Car i Official Medical Car, continuarà dirigint els seus vehicles Mercedes-AMG GT R i Mercedes-AMG C 63 S Estate com el seu cotxe de seguretat i el seu cotxe mèdic, respectivament, amb una nova mirada de 2021. La nova pintura vermella brillant adornarà els dos vehicles Mercedes-AMG des del començament de la campanya.

Aston Martin farà el seu debut a Sakhir el 28 de març en el Gran Premi de Bahrain de la FIA Fórmula 1 de la Fórmula 1, amb el canvi de marca de Mercedes-AMG per a a Imola pel Gran Premi de la FIA Fórmula 1 de la FIA del 18 d’abril. La resta de la temporada 2021 es dividirà entre els dos fabricants.

Bernd Mayländer d’Alemanya romandrà darrere del volant del FIA Safety Car a cada GP, mentre que l’Alan van der Merwe continuarà el seu paper en la conducció del FIA Medical Car.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments