FÓRMULA 1: Verstappen satisfet amb la reducció de dies de test

Max Verstappen comença una temporada que pot ser important per a ell i per a Red Bull. El pilot voldrà saber si finalment té una màquina capaç de portar-lo al títol o si ha de plantejar-se un canvi d’escenari. Però l’holandès ja ha notat algunes diferències en el cotxe d’aquest any:

«Inicialment vaig començar amb el RB15 per tornar al ritme després del descans i després vaig saltar al RB16B. Va ser un dia de rodatge, però és útil estar còmode amb el cotxe, amb el motor i intentar que les coses funcionin sense problemes i estar el més preparat possible per anar a provar a Bahrain. Hi ha canvis i vaig poder notar la diferència respecte a l’any passat. El fons pla és molt diferent, de manera que el cotxe sempre es comportarà de manera diferent. Però els dies de rodatge no són tasques de test, ja que es farà a Bahrain ”.

Verstappen

Amb un calendari de proves dràsticament més curt de l’habitual, l’inici de temporada promet ser un repte, però a Verstappen no li importen menys proves:

«Sí, serà curt (un dia i mig cadascun per als pilots), però això m’agrada. crec que sis dies van ser molts. M’encanta conduir cotxes de Fórmula 1, però no hi ha competició … Estic bé amb un dia i mig. Per descomptat, espero que el dia i mig vagi sense problemes”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments