WEC: Glickenhaus posa preu al seu SCG 007

La Scuderia Cameron Glickenhaus ha anunciat que el seu SCG 007, que competirà en el Campionat del Món de Resistència de la classe Hypercar, es vendrà a equips de clients. La informació va ser confirmada pel lloc web Roadandtrack.

Amb l’ajornament de les 24 hores de Le Mans a l’agost, l’equip tindrà més temps per desenvolupar el seu cotxe per a la principal cursa de resistència del món. L’equip ja havia anunciat que no seria a l’obertura del WEC, a Portimão (l’obertura del campionat es va moure de Spa-Francorchamps el 26 d’abril).

El propietari de l’equip, Jim Glickenhaus, va publicar al seu compte de Twitter que els seus cotxes estaran disponibles per a la venda. El preu, 6 milions de dòlars. El comprador potencial rebria el cotxe abans de les 24 hores de Le Mans que tindran lloc a l’agost.

Segons el lloc web de Roadandtrack, el primer SCG 007 es va completar fa poques setmanes i aparentment només s’ha provat dues vegades des de la seva finalització. El programa també va registrar oficialment dos cotxes per al Campionat Mundial de Resistència. Aquest dimarts, dia 9, l’ACO revelarà els inscrits a la cursa. El procés de selecció no és tradicionalment fàcil, i un tercer cotxe simplement es podria deixar fora de la pista, tant si es ven com si no.

Equipat amb un motor V8 turbo de 3,5 litres, està desenvolupat pel francès Pipo Moteurs. Si SCG 007 és ràpid i fiable, els organitzadors de la cursa poden autoritzar una tercera inscripció. La xifra de 6 milions de dòlars es considera barata per a un equip competir a Le Mans. Jim diu que si el client ja no està interessat en competir en carreres, el model es pot convertir en un vehicle habilitat per circular pels carrers.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments